Ova web stranica proizvedena je uz financijsku pomoć Europske unije. Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Najbolje Lokalno i ni pod kojim uvjetima ne odražava stav Europske unije i/ili Upravljačkog tijela.

1. Politika zaštite osobnih podataka
Najbolje Lokalno se obvezuje da neće zloupotrijebiti osobne podatke kupaca – ime i prezime, broj telefona, e-mail adresu, adresu stanovanja i ostale osobne podatke, te ih neće dostavljati trećim osobama, i neće ih učiniti dostupnima javnosti. Navedeni podaci služit će isključivo u svrhu poslovanja Najbolje Lokalno.
Svi osobni podaci bit će strogo čuvani, a bit će dostupni isključivo zaposlenicima u poslovne svrhe.
Zaposlenici Najbolje Lokalno obvezni su čuvati privatnost kupaca. Najbolje Lokalno zadržava pravo da u slučaju potrebe osobne podatke kupaca ustupi domaćim i međunarodnim zakonodavnim vlastima.

2. Elektronička komunikacija
Posjetom stranici www.najboljelokalno.com ili slanjem pošte na adresu jurka.topol@redea.hr; mateja.vrtaric@redea.hr ostvaruje se izravna komunikacija s Javnom ustanovom REDEA.

3. Sigurnost plaćanja
Tajnost podataka kupca zaštićena je i osigurana korištenjem SSL enkripcije. Podržan je svjetski standard 128-bitnog SSL šifriranja za sigurnu kupovinu u web-trgovini. SSL – Secure Socket Layer enkripcija – tehnologija je koja omogućuje sigurnu komunikacijsku putanju između kupca i sustava kartične naplate i obrnuto. Na taj način sprječava se neovlašteno pristupanje podacima tijekom njihovog prijenosa. Brojevi kreditnih kartica se ne čuvaju u sustavu i nisu dostupni neovlaštenim osobama.